Societat

Lleida espera 90.000 turistes i 225.000 pernoctacions per Setmana Santa

Turisme

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida preveu que en el període de 10 dies de vacances de Setmana Santa, que van del dissabte 15 al 24 de març, més de 90.000 turistes visitaran les comarques lleidatanes i es faran unes 225.000 pernoctacions en les diferents modalitats d'establiments d'allotjament turístic, tant de la zona de la plana com del Pirineu de Lleida, que generaran un impacte econòmic superior als 30 milions d'euros, segons ha explicat el director del Patronat, Xavier Moncayo.
Pel que fa a l'activitat de l’esquí, el Patronat preveu que es vendran més de 100.000 forfets entre els diferents centres d'hivern del Pirineu de Lleida, una xifra que representarà un increment d'un 20% respecte al mateix període de vacances de l'any passat

Segons Moncayo, la neu caiguda els darrers dies "garanteix unes condicions molt bones per a la pràctica de l'esquí" i, així mateix, permetrà que totes les estacions d'esquí alpí i nòrdic del Pirineu de Lleida estiguin obertes, una circumstància que no es va donar en els dos anys anteriors per aquestes vacances de Setmana Santa.

Les estacions d'Arànser i Lles de Cerdanya estan obertes només per a ús turístic i per als itineraris de raquetes.

Les nevades
Aquestes darreres nevades també han reactivitat el nombre de reserves als establiments d'allotjament turístic del Pirineu de Lleida, cosa que farà que s'hagi de penjar el cartell de complet en alguns establiments situats a peu de pistes en el període comprès entre el Dijous Sant i el Dilluns de Pasqua.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.