Societat

Els Minyons carreguen l'inèdit 3 de 9 amb folre i agulla en la seva Diada

Jornada castellera

La Diada de Minyons ha tornat a deixar petjada en la història dels castells, en un Raval de Montserrat ple, amb gran expectació pels castells anunciats, aquest diumenge, 16 de novembre ha vist com s’assolia per primera vegada un castell fins ara inèdit, el 3 de 9 amb folre i agulla. Els Minyons l’han encarat en primera ronda, amb bones sensacions pels assaigs fets aquesta setmana, i després de desmuntar una vegada el peu l’han tirat amunt, els castell s’ha carregat sobradament i ha donat la sensació que es podia haver descarregat també.

Amb aquesta actuació, els Minyons de Terrassa ha finalitzat la seva temporada, marcada per la recuperació dels grans pilars i les estructures que el porten i que ha culminat amb aquest 3 de 9 amb l’agulla carregat avui, sense oblidar el pilar de 8 descarregat en la diada de Sant Narcís a Girona i el 5 de 9 carregat el dia de sant Félix a Vilafranca, les principals fites de la colla enguany.

Al costat dels amfitrions han actuat els Castellers de Barcelona, en segon lloc, i els Castellers de Sants, tercers. Els vermells han hagut de desmuntar un primer intent de 4 de 9 en primera ronda i han carregat després el 4 de 8 amb l’agulla, el segon intent de 4 de 9 ha caigut quan s’estava desmuntant i han deixat passar la segona ronda, en tercera s'han hagut de conformar amb carregar la torre de 8 i s’han acomiadat amb un pilar de 5.

Els borinots no han pogut portar a plaça castells de nou, però després de descarregar el 2 de 8 han completat un castell tan complicat com la torre de 7 aixecada per sota, en tercera ronda han descarregat el 3 de 8. No els ha anat tan bé la ronda de pilars, on l’espadat de 6 ha fet llenya i han hagut d’acomiadar-se de la plaça amb el pilar de 5.

La segona colla en actuar han estat els Castellers d’Esplugues, totalment satisfets amb el 5 de 7, el 3 de 7, el 4 de 7 amb l’agulla i el pilar de 5 de comiat, una molt bona actuació per a la colla.

Els Castellers de Badalona han descarregat el 3 de 7, el 4 de 6 amb l’agulla, el 2 de 6 i un pilar de 5.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Vint anys al servei de les famílies més vulnerables

Badalona
societat

Dignitat a les Vies presenta les seves queixes a Renfe

barcelona
Societat

Només troben llar per a un dels 45 usuaris de l’alberg que han tancat a Badalona

Badalona
Olot

Els sants tornen a la façana de Sant Esteve

Olot
societat

Pressió social per a la pacificació de l’N-2

mataró
política municipal

Banyoles invertirà més de 2 milions d’euros en diferents actuacions

BANYOLES
FIGUERES

Càritas celebra 50 anys a la ciutat

FIGUERES
societat

Catalunya registra el dia més plujós des del setembre de l’any passat

barcelona
medi ambient

Reus intensifica les sancions a qui no llenci bé les escombraries

REUS