Societat

Sis morts en un tiroteig a l'Estat de Washington

Estats Units

Sis persones han mort, entre elles un policia, i dues més han resultat ferides durant un confús incident que ha inclòs una espectacular persecució per una carretera de l'Estat de Washington.

Un portaveu de la policia estatal ha dit que el tiroteig s'ha iniciat quan un agent s'ha presentat a una residència al sector de Silver Creek Drive, a la rodalia de la localitat d'Alger. En veure que l'agent no responia les trucades de la seva central, altres policies hi han anat i se l'han trobat mort. De moment es desconeixen les raons per les quals l'agent havia anat al lloc dels fets.

Un cop allà els policies han descobert els cadàvers de quatre persones més. Poc després han identificat el sospitós i ha començat una persecució per la carretera interestatal 5, mentre l'home disparava des del seu vehicle. Aquests trets han matat un home que conduïa per la carretera i una de les bales ha ferit lleument un dels policies que participaven en la persecució. Aquesta ha acabat quan l'home ha deixat la carretera i s'ha entregat a la policia.

Segons el portaveu, el detingut és conegut per les autoritats i té un llarg historial de malalties mentals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.