Societat

Identifiquen un nen de 12 anys que venia haixix a la sortida de la seva escola

Policial

Els Mossos d'Esquadra han identificat un alumne de 12 anys que venia haixix a la sortida de la seva escola, al districte de Sant Andreu. Les queixes dels alumnes, pares i professors per la presència d'aquest menor a la sortida de l'escola va fer intervenir la policia catalana, que el 15 d'octubre passat va localitzar el menor dins l'escola amb 110 euros al damunt, que presumptament havia aconseguit a partir de la venda d'haixix.

El noi va confirmar als Mossos que distribuïa substàncies estupefaents i que aconseguia droga a través d'un exalumne que vivia al mateix districte de Sant Andreu. El noi no portava en aquells moments haixix, tot i que sí que portava els 110 euros i una navalla, que els agents li van requisar. La policia ha posat el cas en coneixement de la Fiscalia de Menors i de la direcció general d'Atenció a la Infància (DGAIA)

L'endemà, el 16 d'octubre, els Mossos van localitzar el jove que venia la droga al menor en el parc de la plaça de Can Fabra de Sant Andreu. Es tracta de Miguel C.N., de 19 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Barcelona, que ha quedat detingut com a presumpte autor d'un delicte de salut pública per tràfic de drogues.

El jove no té antecedents i en el moment de la detenció no duia cap tipus de subtàncies estupefaents, però sí 75 euros en bitllets fraccionats que presumptament hauria aconseguit a través de la venda de drogues.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política municipal

Banyoles invertirà més de 2 milions d’euros en diferents actuacions

BANYOLES
FIGUERES

Càritas celebra 50 anys a la ciutat

FIGUERES
societat

Catalunya registra el dia més plujós des del setembre de l’any passat

barcelona
medi ambient

Reus intensifica les sancions a qui no llenci bé les escombraries

REUS
meteorologia

Més de 350 avisos per la pluja des de diumenge al vespre

BARCELONA
estats units

Almenys quatre morts per múltiples tornados a Oklahoma

barcelona
Societat

Mor Carles Busquets, reconegut fotògraf reusenc i expropietari de Niepce

societat

S’ensorra una part de l’edifici de l’Escola de Vela a causa del temporal

platja d’aro
llengua

Voluntariat per la llengua ha creat més de 178.000 parelles lingüístiques

barcelona