Societat

Tercera víctima mortal de l'explosió de gas de Gavà

Un home de 41 anys ingressat a la unitat de grans cremats de l'hospital Vall d'Hebron ha mort a primera hora d'aquest divendres a la tarda de resultes de les ferides patides en l'explosió de gas de Gavà. Es tracta de la tercera víctima mortal del succés. Tenia cremades a gairebé tot el cos i ha mort poc després que la segona víctima mortal, una noia de 17 anys amb cremades al 95% del cos morta a tres quarts de dues del migdia.

Ahir al matí va morir una altra de les ferides en l'explosió de dimecres, una dona de 60 anys, i hi ha una altra persona en estat molt crític, entre la vida i la mort, ingressada a la unitat de cremats de l'hospital Vall d'Hebron.

Pel que fa a la resta de ferits, 15 víctimes més són a l'hospital Vall d'Hebron: set nens –cincs dels quals amb pronòstic molt greu i dos en estat greu– i sis adults, cinc de molt greus i un de greu, l’estat dels quals és "estable dins del seu pronòstic".

A l’hospital de Bellvitge hi ha sis ferits: tres de greus, ingressats a planta, i tres més que segueixen a la UCI amb pronòstic molt greu. Tots ells també es troben en estat estable, segons els metges.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.