Societat

Investiguen un altre possible homicidi a Gavà

Dues investigacions obertes per homicidi el mateix cap de setmana a Gavà. Mentre interrogaven possibles testimonis del tiroteig mortal que s'havia produït a primera hora del matí a la discoteca Marrakech, els investigadors dels Mossos d'Esquadra van haver d'acudir aquest diumenge a la tarda a un altre aixecament de cadàver, en una riera propera al barri de Ca n'Espinós.

Una dona que passava per la zona recollint llenya, segons ha avançat El Periódico, va trobar un cos. Segons han indicat fonts policials a l'AVUI.cat, el cadàver estava tan descompost que va ser difícil comprovar que era d'una dona en la inspecció ocular. També se sap que no tenia signes de violència visibles, però s'ha de tenir en compte que les setmanes que haurien passat des de la mort podrien haver esborrat els rastres externs de cops, per exemple. Tampoc s'hi veia cap tret ni cap ganivetada.

L'autòpsia aclarirà la causa de la mort. Tanmateix, els investigadors consideren improbable que la víctima hagués mort d'accident, ja que anava nua i era en un lloc d'accés molt difícil, on el cadàver hauria estat dipositat expressament per amagar-lo. El problema és que el temps haurà esborrat els senyals que podrien haver deixat els homicides en el trasllat. Una altra possibilitat és que es tracti d'una mort per sobredosi, ja que en aquella àrea es trafica amb drogues i atreu molts toxicòmans que abans acudien a Can Tunis. Seguint aquesta hipòtesi, algú hauria pres la roba a la víctima un cop morta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.