Societat

Facebook escolta els usuaris i no s'apropiarà dels continguts que s'hi pengin

Després que Facebook inclogués una nova clàusula en la seva política de privadesa on informava del dret d'apropiar-se dels continguts que s'hi pengessin, la xarxa social ha decidit fer marxa enrere i eliminar-la.

La nova clàusula, afegida el 4 de febrer passat, especificava que Facebook es reservava el dret d'emmagatzemar de forma "perpètua" les dades dels usuaris.

Ara, basant-se en la "retroalimentació" amb els usuaris, és a dir, les nombroses queixes, el creador del portal ha decidit eliminar aquesta clàusula. "Hem decidit tornar als nostres antics termes d'ús mentre resolem els problemes que la gent ens ha assenyalat", explica el "pare" de Facebook Mark Zuckerberg al seu blog.

Els termes d'ús patiran "una revisió substancial" i els nous "reflectiran els principis" que Zuckeberg defensa sobre la política de privadesa de les dades. Aquests nous termes seran escrits "en un llenguatge clar que qualsevol podrà entendre".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.