Societat

Mor una dona de 85 anys com a conseqüència d'una deflagració de gas a casa seva a Ripoll

Successos

Una dona de 85 anys, Encarnación M. E., ha mort aquest dissabte al migdia com a conseqüència de la deflagració produïda mentre intentava encendre amb un llumí la cuina de casa, segons ha informat Bombers de la Generalitat.

Els fets han tingut lloc al voltant de dos quarts de tres de la tarda quan la dona, d'avançada edat i amb dificultats per veure-s'hi, ha obert el gas per cuinar i ha tardat massa a encendre el misto. Això ha provocat una deflagració que ha cremat la roba de la dona i l'ha fet caure a terra. Quan hi han arribat els Bombers, el cos de la dona estava calcinat.

Els fets han tingut lloc al carrer Fontalba número 6 de Ripoll. Fins al lloc del sinistre, s'hi han desplaçat tres dotacions dels Bombers, les quals han apagat el foc en poc menys de deu minuts.

L'incendi ha afectat parcialment la cuina de l'habitatge, s'ha cremat la campana extractora i les parets han resultat afectades pel fum.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.