Societat

Primer pas per al traspàs de Rodalies

La ponència farà els primers passos per fer realitat el traspàs a la Generaltiat del servei de Rodalies a Barcelona

Representants de la Generalitat de Catalunya i de l'Ajuntament de Barcelona aniran avui a Madrid a reunir-se amb el ministeri de Foment en la primera ponència tècnica de Rodalies.

La ponència, que s'emmarca en la comissió bilateral Estat-Generalitat que preveu l'Estatut de Catalunya, farà els primers passos per fer realitat el traspàs a la Generaltiat del servei de Rodalies a Barcelona, tot i que, com que és la primera trobada, les expectatives dels tècnics no van més enllà de començar la posada en comú d'informació.
Per part de la Generalitat hi haurà el secretari de Mobilitat, Manel Nadal; el director de Transport Terrestre, Manuel Villalante; la secretària general de Política Territorial, Carmina Llumà, i el secretari de Relacions Institucionals i Participació, Josep Vendrell.

En representació de l'Ajuntament de Barcelona hi serà el quart tinent d'alcalde i responsable d'infraestructures, Ramon García Bragado.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.