Societat

L'incident del nen del globus d'heli va ser un muntatge

Així ho ha confirmat la policia després d'interrogar els pares del nen. Volien promocionar un programa per a la televisió

L'incident del nen del globus d'heli, que va mantenir en estat d'alerta a tots els mitjans nord-americans durant hores dijous passat, ha estat un muntatge.

Així ho ha confirmat la policia després d'haver interrogat als pares del nen Falcon Heene, Richard i Mayumi. La policia ha arribat a la conclusió que la família va orquestrar el fals accident "en un intent de buscar publicitat" per promoure un programa de televisió que volien vendre a alguna cadena.

Segons havia anunciat feia unes hores el xèrif del comtat de Larimer, a l'estat de Colorado, Jim Alderden, es podrien presentar càrrecs contra el matrimoni per fer perdre el temps a la policia.

L'agent ha dit que l'acusació "seria molt lleu ateses les circumstàncies", ja que per a la legislació nord-americana es tractaria d'una falta i no d'un delicte.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.