Societat

Un conductor begut causa un accident mortal a l'Alt Empordà

Detingut un noi que va fugir d'un sinistre a l'Alt Camp

Ha estat un dels caps de setmana més tràgics de l'any

Els Mossos van detenir ahir un conductor de 34 anys que va sortir-se de la via a la N-260, a l'alçada de Vilajuïga (Alt Empordà), i va causar la mort de l'únic acompanyant, de 38 anys i veí de Cadaqués. El conductor va donar positiu a la prova d'alcoholèmia.

A més de l'accident de Vilajuïga, entre divendres i diumenge s'han registrat altres sinistres a la xarxa viària, fins al punt de convertir-se en un dels caps de setmana més tràgics a Catalunya en el que va d'any amb 6 víctimes, una xifra que no es produïa des del període de l'11 al 13 de juny. Al primer lloc de la llista hi ha el cap de setmana del Diumenge de Rams, del 26 al 28 de març, en què van morir 7 persones.

Dissabte es van registrar quatre accidents mortals a Figuerola del Camp (Alt Camp), els Hostalets de Pierola (Anoia), Os de Balaguer (Noguera) i Constantí (Tarragonès), en què van morir quatre homes d'entre 24 i 54 anys. En l'accident de Figuerola del Camp, els Mossos van detenir un noi, de 22 anys, que va fugir del vehicle en què viatjava la víctima –que va topar amb un arbre– després del sinistre.

Diumenge els accidents van ser a Balenyà (Osona) i Vilajuïga. A banda dels morts a les carreteres, un home de 50 anys va morir dissabte en topar el cotxe contra un arbre en un carrer a Castelló d'Empúries. Dos veïns de Viladecans també han perdut la vida en un accident a Sòria.

LA XIFRA

6
persones
han mort aquest cap de setmana en accidents de trànsit a les carreteres catalanes


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Tornen les malalties victorianes

Londres

El romanticisme de l’espàrrec

Gavà
CRÒNICA

El futbol no s’acaba al minut 90

Olot

Un poemari que reflexiona sobre la vida i la poesia

Olot

Comença l’espectacle

Barcelona
VIDRERES

Tres grans illes de contenidors als accessos d’Aiguaviva Parc

VIDRERES
Equipaments

Reclamen a Collboni un casal d’avis als jardins de Pedralbes

Barcelona
Patrimoni

Jornades sobre el monestir de Sant Jeroni de la Vall d’Hebron

Barcelona
Urbanisme

Obre el primer tram d’un carril bici a la travessera de les Corts

Barcelona