Societat

Restablerta la circulació a la línia de Portbou després de reparar l'avaria

Ha tornat a la normalitat a les 11.15 hores després de registrar retards d'entre 30 i 70 minuts durant tot el matí a causa d'una fallada en el subministrament elèctric de la catenària

La caiguda de tensió s'ha produït a les 06.52 hores i ha afectat plenament un tren que circulava entre Figueres i Barcelona

La línia fèrria de Barcelona a Portbou ha tornat a la normalitat a les 11.15 hores després de registrar retards d'entre 30 i 70 minuts durant tot el matí a causa d'una fallada en el subministrament elèctric de la catenària de la via entre Vilamalla i Sant Miquel de Fluvià.

Segons han informat Adif i Renfe, l'avaria ha estat reparada a les 10.22 hores, però els retards acumulats no han permès restablir la normalitat fins a les 11.15 hores.

La caiguda de tensió s'ha produït a les 06.52 hores i ha afectat plenament un tren que circulava entre Figueres i Barcelona, que ha quedat aturat a la via i els passatgers del qual han estat evacuats a un altre tren, operació que ha finalitzat a les 07.54 hores.

Aquesta incidència ha suposat que els passatgers del tren evacuat hagin arribat al seu destí amb uns 75 minuts de retard.

També la fallada en el subministrament elèctric a la catenària ha obligat a circular per una única via entre Figueres i Sant Miquel de Fluvià, donant pas alternatiu als trens, fet que ha originat retards de mitja hora sobre els horaris previstos.

Tècnics d'Adif han inspeccionant la catenària sobre el terreny i han aconseguit solucionar l'avaria a les 10.22 hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva