Societat

Mas afirma que la declaració de la Unesco situa Catalunya en el món

El candidat de CiU subratlla que cap país que es respecti renuncia a la seva cultura popular, sinó que la reivindica i l'exhibeix amb orgull

Diu que els castells o la Patum de Berga poden arribar a “explicar un país”

El candidat de CiU a la presidència de la Generalitat, Artur Mas, ha celebrat la declaració dels castells com a Patrimoni de la Humanitat i ha assenyalat que la manera més “genuïna i pròpia” de situar Catalunya en el món és mitjançant la cultura pròpia.

Mas ha dit que és important ajudar la cultura popular i tradicional ja que és un valor de present que ens “situa en el món”. En una mini Doc Session que ha tingut lloc aquest dimarts ha subratllat que cap país que es respecti renuncia a la seva cultura popular, sinó que la reivindica i l'exhibeix amb orgull.

El líder de CiU ha afirmat que manifestacions com els castells o la Patum de Berga, que també és Patrimoni de la Humanitat, poden arribar a “explicar un país”. CiU ha fet arribar la seva felicitació als aficionats i a les colles castelleres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.