Festes populars i fires

NAVATA (Alt Empordà)

Tallers artesans

Bressol d'artesans

Navata té l'aspecte de terrassa orientada al mar. Potser per la seva fesomia o perquè hi conviuen poc més de mil habitants, o perquè l'art s'encomana amb facilitat, aquest poble de l'Alt Empordà ha esdevingut un bressol d'artistes. I aquest cap de setmana ho demostrarà. La Fundació Casamor de Navata acollirà l'obra dels Tallers Artesans, un col·lectiu de setze artistes locals que treballen disciplines com ara la fotografia, la pintura, les màscares, el cartró, la restauració, el gravat, la ceràmica, la il·lustració, el disseny, el tornejat en fusta o la poesia.

Exposició, tallers, demostracions, tertúlies i venda d'artesania formen el programa d'activitats d'un grup que agafa embranzida. La inauguració dels Tallers Artesans 2010 començarà avui, divendres, a la plaça del Gorg, amb una cercavila, a càrrec del grup Festorum. La rua arribarà fins als jardins de la fundació, on restarà oberta l'exposició. Dissabte i diumenge, en horari de matí i tarda, hi haurà tallers de fotografia, torns de fusta i de fang, dibuix, gravat, còmic, il·lustració a la sorra, aquarel·la, fang, cartó, bijuteria reciclada i dibuix per ordinador. Dissabte, a les 18 hores, el llicenciat en filosofia i ciències de l'educació per la Universitat de Barcelona Manel Güell Barceló pronunciarà la conferència El diàleg entre la mirada i la mà de l'artesà.

10, 11 i 12 de desembre. A la Fundació Casamor. Divendres, a les 20 hores, inauguració; dissabte i diumenge, d'11 a 14 hores i de 17 a 20 hores.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

LA CRÒNICA

Les mestres que fan collir pedres

CRÒNICA

Defensors davant la burocràcia

Societat

L’Ajuntament de Badalona estudia ara com reobrir l’alberg municipal

Badalona
Teresa Prados
Portaveu de No esteu soles, en defensa de les víctimes d’agressió sexual

“Les víctimes senten que han provocat l’agressió sexual”

Badalona
Societat

Planten el Dimoni de les Festes de Maig a Badalona

Badalona
equipaments

Enderrocament “d’urgència” i “per seguretat” de l’edifici de l’Escola de Vela

platja d’aro
sequera

Només 17 hm³ per als regants al Baix Ter

LA TALLADA D’EMPORDÀ
urbanisme

Adjudiquen la rehabilitació de les cases del castell d’Amposta

AMPOSTA
GIRONA

Finalitzen les obres de l’enllumenat d’accés als jardins de les Pedreres

GIRONA