Societat

Alforja

Un català caça un dels óssos més grans del món

L'animal, capturat als Estats Units, fa 2,60 metres d'altura i pesa 350 quilos

Un veí d'Alforja de 35 anys, Jordi Vaquer, ha aconseguit un d'aquells trofeus que fan història, ja que ha caçat als Estats Units el desè ós negre més gran capturat mai al món. L'animal fa 2,60 metres d'alçada i pesa un total de 350 quilos. Aquesta proesa va començar quan un amic nord-americà de Vaquer li va comentar que un ós tenia atemorides les famílies d'una zona boscosa de l'estat de Nova York. Amb ganes d'aventura, va marxar als EUA, amb el seu arc i fletxes a la maleta –el fet de caçar amb arc afegeix mèrit al fet que Vaquer hagués pogut capturar la bèstia, que és tan gran que de moment encara no ha trobat l'espai idoni per exhibir-la–.

El passat mes d'octubre és quan va tenir lloc la cacera a Roscoe, al nord de l'estat de Nova York, en una zona denominada Catkills Mountains. El departament de Vida Salvatge no aconseguia localitzar-lo, però les empremtes i el comportament de l'animal d'anar a buscar menjar fàcil en lloc de caçar van fer deduir que es tractava d'un ós “vell i dominant”.“Les nostres càmeres fotogràfiques no captaven cap moviment però vam observar petjades en una cruïlla de senders, que van ser la pista clau per saber que l'ós passava per allí sovint”, explica Vaquer, a qui el Safari Club Internacional l'ha guardonat amb el millor trofeu de caça internacional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

Nova protesta dels funcionaris de presons a Brians

Sant Esteve Sesrovires

Mifas ajuda els afectats per un accident de trànsit a ser autònoms

GIRONA

Vint anys al servei de les famílies més vulnerables

Badalona
societat

Dignitat a les Vies presenta les seves queixes a Renfe

barcelona
Societat

Només troben llar per a un dels 45 usuaris de l’alberg que han tancat a Badalona

Badalona
Olot

Els sants tornen a la façana de Sant Esteve

Olot
societat

Pressió social per a la pacificació de l’N-2

mataró
política municipal

Banyoles invertirà més de 2 milions d’euros en diferents actuacions

BANYOLES
FIGUERES

Càritas celebra 50 anys a la ciutat

FIGUERES