Societat

La ministra Jiménez plantejarà a Clinton el cas de la valenciana Carrascosa

La titular d'exteriors s'entrevistarà amb la seua homòloga a Washington

La ministra d'Afers Exteriors, Trinidad Jiménez, ha assegurat que s'interessarà pel cas l'advocada valenciana María José Carrascosa, empresonada als Estats Units per un conflicte per la custòdia de la seua filla, en l'entrevista que mantindrà la setmana que ve a Washington amb la secretària d'Estat estatunidenca, Hillary Clinton.

En una entrevista a Onda Cero, Jiménez ha afirmat no té “capacitat d'intervenció política” en aquest assumpte, encara que ha afegit que el govern espanyol “se n'ha preocupat”.

Les declaracions de la ministra són la reacció de l'executiu a les crítiques de la família de Carrascosa, que es va sentir estafada per l'antecessor de Jiménez, Miguel Ángel Moratinos, que no va fer cap gestió per l'advocada davant els Estats Units a pesar que els va assegurar que sí que en va fer, segons un cable de l'ambaixada dels EUA a Espanya revelat per Wikileaks.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.