Monogràfics

EL PORT DE LA SELVA (Alt Empordà)

Jornades de Gastronomia, Culturals, Oci i Costums

Marisc, oci i tradició

Unir gastronomia, oci i costums i convidar tothom a conèixer el Port de la Selva continua sent l'objectiu d'aquestes jornades. Del 28 de maig al 26 de juny, doncs, dotze restaurants oferiran menús amb l'escamarlà com a protagonista, i l'associació de restauració i comerç de la vila ha programat actes esportius, culturals i artístics. En aquest sentit, i entre altres, es podrà gaudir d'activitats nàutiques com ara excursions amb caiac, bateig en vela lleugera, surf de vela o iniciació al catamarà; una taula rodona sobre la meteorologia pràctica; activitats de neteja del fons marí; o bé una mostra d'arts de la pesca per conèixer diferents tipus d'embarcacions i el seu funcionament.

Del 28 de maig al 26 de juny. Degustació en dotze restaurants locals.

PARTICIPANTS

Bellavista.
Ca la Paquita.
Ca l'Herminda.
Cal Mariner.
Club Nàutic.
Gus.
La Tina.
El Celler.
L'Escata.
L'Esclop.
Sol i Sombra.
Monterrey.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Regne Unit

Detenen dues veteranes activistes per atacar la Carta Magna

Barcelona
Afganistan

Les inundacions a Baghlan deixen uns 300 morts

Barcelona
SOCIETAT

Neixen polls de falcó pelegrí al Port de Tarragona, el segon cop en deu anys

TARRAGONA
MEDI AMBIENT

Primera instal·lació fotovoltaica amb doble orientació est-oest a la UdL

LLEIDA
SOCIETAT

La Transéquia genera un impacte econòmic al Bages de 300.000 euros

MANRESA

Mor el conductor d’un cotxe en un xoc frontal amb un autocar

SALDES
MEDI AMBIENT

Tarragona, distingida com a municipi compromès amb la biodiversitat marina

TARRAGONA

Foc forestal a Batea que s’estén cap a l’Aragó

BATEA

Manresa reprèn les obres de rehabilitació de la Torre Lluvià

MANRESA