Monogràfics

VILOBÍ D'ONYAR (Selva)

Festa major

Amb llegenda local

Després de deu anys creant un espectacle diferent per acompanyar el pregó, el Grup de Teatre Can Sagrera proposa una llegenda local que es repeteixi cada any com a tret identitari del poble. Així neix El calm de l'Adaleta –divendres a les 22.00 h–, una idea creada a partir d'una informació d'Àlex Valverde que donava a conèixer l'existència d'un testament del segle XII en el qual, entre altres, el Senyor de Fogars deixava a la seva filla Adaleta l'alou de Villalbini.

L'espectacle que acompanya el pregó, representat per una vuitantena de persones i amb música en directe, juntament amb una recopilació d'històries explicades per la gent gran del poble dins el llibre de festa major són les novetats de la celebració d'enguany, que continua amb una programació variada amb actes com havaneres, concursos, l'esperat sopar de festa major, balls, plantada de gegants i cercaviles. Destaca la programació musical, amb grups de la talla d'Els Catarres, la Banda Bandarra o l'Orquestra Nueva Etapa.

Del 9 al 23 de setembre. En diferents escenaris festius. 972 473 026.
www.vilobidonyar.cat


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.