Societat

policial

El sospitós d'un crim a Figueres tenia un arsenal

Baltasar Sánchez Rey, detingut a França per la mort d'un home el 2010, amagava enterrades al jardí del seu domicili armes i altres articles de guerra

Baltasar Sánchez Rey, el veí de Figueres buscat per l'assassinat de Bachiri Benaissa el 4 d'agost del 2010 a Figueres, amagava al jardí de casa seva un arsenal d'armes i altres articles de guerra. Aquesta troballa va ser feta l'estiu passat per l'equip d'investigació dels Mossos d'Esquadra, després que es produís el crim.

La policia es va presentar a casa de Sánchez perquè era sospitós d'haver matat a cops de pala un conductor en una rotonda de Vilatenim. Quan els investigadors van començar a inspeccionar la casa es van trobar amb la sorpresa que al jardí del davant de l'immoble hi havia enterrades munició i armes de tot tipus, moltes relacionades amb la Guerra Civil. Tot l'arsenal va ser confiscat pels Mossos d'Esquadra i ara Baltasar Sánchez Rey haurà de respondre per aquest comís a la seva propietat.

El sospitós del crim de Figueres va ser localitzat i detingut ara farà dues setmanes a l'Estat francès, on els investigadors tenien el convenciment que s'havia evadit. Quan la policia el va enxampar, Sánchez Rey no va posar cap impediment perquè la justícia francesa ordenés la seva extradició.

No s'oposa a l'extradició

Està previst que en els pròxims dies el detingut arribi als jutjats de Figueres, que determinarà en primera instància, i basant-se en les proves policies incriminatòries, si l'envia a presó o el deixa en llibertat. En aquest sentit, Sánchez Rey, que ara té 44 anys, havia estat condemnat el 1993 a 44 anys per la violació i el robatori perpetrats contra una autoestopista holandesa a Vilafant. Sánchez Rey i un altre home, que circulaven amb un R-6, van recollir l'autoestopista (que s'estava en un càmping de la Garrotxa) a la sortida de Figueres i després la van dur a un descampat on la van violar i li van robar 103.000 pessetes. Després de sortir de la presó, Baltasar Sánchez Rey, que ja té diversos néts, havia tornat a viure a Figueres i es dedicava al negoci de la ferralla.

LA XIFRA

44
anys
de presó va ser la condemna per a Sánchez Rey per violar i robar una autoestopista holandesa a Vilafant.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Weber inaugura la seva primera botiga oficial a la demarcació

platja d’aro
gastronomia

Totes les hamburgueses a Montjuïc

Barcelona

L’Ajuntament de Sant Cugat retira la denúncia contra els ocupes del magatzem de la colla castellera

sant cugat del vallès
infraestructures

Dificultat per fer manteniment als trens i dues noves incidències a Rodalies

barcelona
societat

Un grup dels sensellar de Can Bofí Vell es prepara per fer nit davant l’Ajuntament de Badalona

badalona
GIRONA

Denuncien els Agents Rurals per abatre un senglar a la Devesa

GIRONA

Comencen les tasques de restabliment de les platges a Es Monestrí

CALONGE
societat

Quatre municipis del Vallès comencen a pagar una nova taxa comarcal de residus

Sabadell
SALUT

Formen els professionals sanitaris sobre identitat de gènere

GIRONA