Societat

La revista Endoll trenca tòpics sobre la Copa

L'especial de Fires de la revista Endoll que edita l'entitat Orella Activa dedica bona part del número a analitzar i trencar els tòpics més habituals sobre les barraques i les activitats al passeig de la Copa, que en aquests dies estan de màxima actualitat per la polèmica generada pel tancament de les dues barraques. Precisament, el quart tòpic analitza el tema de la venda d'alcohol i la mateixa revista admet que “sense mala fe, en alguna barraca s'hagi venut alcohol a menors”, però subratlla que en les nits més multitudinàries passen 20.000 persones per l'espai i la dificultat de molts joves per saber si tenen més o menys de 18 anys és alta. També es queixen del botellón que es fa al voltant de barraques i lamenten que “es criminalitzi les barraques com si fos l'única època de l'any en què els joves beuen alcohol”. En aquesta línia, també assenyalen cap a la responsabilitat dels pares i, de manera irònica, diuen que “l'educació dels joves no està, de moment, entre les responsabilitats de la comissió de la Copa.

Orella Activa també explica que totes les entitats aporten 40.000 euros i que, malgrat això, la comissió de la Copa “no decideix res sobre la programació musical de l'escenari”. També de manera divertida, un Harry Potter de Girona i la Mosca Collonera repassen dubtes i mites que parlen de la ratafia i la majoria d'edat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Pau Bosch
Nou president d’Amics de la Rambla

“Ara el nostre objectiu és obrir la Rambla al mar”

Barcelona
SOCIETAT

La síndica posa el focus a l’alberg de Badalona

Badalona
societat

L’esclavitud dels segles XV i XIX, a debat al Museu de l’Escala

l’escala
administracions

La Casa del Mar promocionarà el patrimoni pesquer de Llançà

llançà
sequera

La nova fase d’excepcionalitat dona més marge per omplir les piscines

barcelona
Societat

Mor Miquel Massana, fundador de l’empresa Centre Tèxtil Massana

SERVEIS

La Paeria atura la supressió de la recollida porta a porta a Pardinyes i Balàfia

LLEIDA
GIRONA

Puente preveu aviat la licitació del projecte d’enllaç del TAV i l’aeroport

GIRONA
estats units

TikTok demanda als EUA per una llei que amenaça de vetar el seu ús al país

barcelona