Societat

successos

Una dona troba un altre mort al bosc, a Forallac

Una dona que feia una passejada va trobar, dijous passat, un home mort penjat d'un arbre, a la zona anomenada la Carbonera, a Forallac. Els Mossos, amb la comitiva judicial que es va fer càrrec de la situació, van comprovar, per la documentació que portava el cadàver, que el cos era el de Bernard Hervé Marcot, un home francès de 54 anys de qui s'havia denunciat la desaparició a França. Els Mossos van localitzar a la zona un vehicle que se suposa que era de Marcot i amb el qual hauria viatjat fins al Baix Empordà. Ara estan fent gestions a través del consolat per intentar localitzar els familiars de l'home.

Les trobades de persones mortes als boscos gironins s'han convertir en habituals en els darrers mesos, sobretot per part de boletaires: ja se n'han trobat cinc, sense comptar el de Forallac.

El primer va ser el 27 d'octubre, quan un boletaire va trobar, a la zona de la Fermina, a Lloret de Mar, el cadàver d'un noi. El mort va resultar ser Nicolas Macias, un jove francès que estava en parador desconegut des del juny.

El 15 de novembre, un altre boletaire va trobar dos cossos momificats penjats en un bosc de Can Ballell, també a Lloret de Mar. Es tractava de Daniela Ceoarba Romana, de 13 anys, i Mihai Manolache, el seu cunyat, de 27 anys, que s'havien escapat junts.

El 27 de novembre, un altre boletaire va trobar el cadàver d'una persona amb indicis d'haver patit una mort criminal a Llagostera. I el 17 de desembre els familiars de Baltasar Rodríguez, el boletaire desaparegut a Sarrià, van trobar a Sant Daniel un cos, que no era el de Rodríguez.

Aquests dos cossos trobats a Llagostera i Sant Daniel no han estat identificats i se'ls ha sotmès a proves per mirar de comprovar si es corresponen amb persones desaparegudes a la zona. El cas de Llagostera s'investiga sota secret de sumari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.