Demà es celebren els 15 anys de foc dels Diables Encendraires de les Franqueses

Els Diables Encendraires de les Franqueses celebraran els proper dissabte, 13 de juny, la celebració dels 15 anys de la seva creació. La festa tindrà lloc a la plaça de l'Ajuntament a partir de les 18 hores.

Els diables han organitzat un programa, amb la col·laboració del Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut, que s'iniciarà amb una gimcana. A partir de les 19 hores es faran tallers de focs per a grans i petits.

Entres les 20 h i les 21 h es farà el sopar contra la crisis, qui vulgui podrà sopar, al preu de 3 euros, botifarra, pa amb tomàquet i beguda.

El foc prendrà protagonisme a les 21 hores amb el correfoc infantil i el Cabró. A les 22 hores Tom Rulló i la Pegebanda oferiran un concert, inclòs al II Cicle d'Espectacles al carrer, estiu 2009, amb l'afegit de l'espectacle de les Sàtires de Foc i continuarà amb Sonda Rumba.

Durant la tarda de dissabte a la plaça també hi haurà atraccions infantils amb inflables.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.