Societat

Continuen treballant a l'incendi de Cabacés, ja en fase de control

Una quarantena de dotacions terrestres hi han actuat tota la nit, i a primera hora del matí se n'han incorporat cinc d'aèries

El foc ha afectat una superfície total de 120 hectàrees

Els Bombers de la Generalitat continuen treballant en les tasques d'extinció de l'incendi forestal de Cabacés (Priorat), que està en fase de control des de dos quarts de nou de la nit d'aquest dijous. El foc va començar dimecres cap a dos quarts de deu de la nit. Una quarantena de dotacions terrestres hi han estat actuant tota la nit, i cinc mitjans aeris (un helicòpter de comandament, dos helicòpters bombarders i dos avions de vigilància i atac) s'hi han incorporat a primera hora d'aquest divendres al matí.

Els Bombers estaran amatents durant tot aquest divendres a l'evolució de les condicions meteorològiques, ateses les condicions que es donen a la zona (alta temperatura, baixes humitats relatives i vent), per tal d'evitar qualsevol revifalla del foc.

Des dels Bombers s'indica que la nit ha estat tranquil·la pel que fa a les condicions amb què s'han trobat els membres del cos d'extinció d'incendis, que han pogut continuar treballant en la revisió de tots els punts calents i fent inspecció a l'interior de tot el perímetre del foc.

D'altra banda, la Direcció General de Protecció Civil, manté activada la fase d'alerta del Pla Infocat. Així mateix, cal recordar que a les a les 11.00h d'aquest matí està convocada una reunió del consell assessor del Pla a la sala del CECAT de Protecció Civil.

Segons les darreres dades del Cos d'Agents Rurals, el foc ha afectat una superfície total de 120 hectàrees.

Segons el Servei Català de Trànsit, continua l'afectació viària a les carreteres T-702, a Morera de Montsant; la T-710, a Vilella Baixa; i la T-713, al seu pas pel municipi de Falset.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El web de l’Àrea privada ciutadana de la Generalitat, ara més senzilla i amb més serveis per a les persones

Olot

La pressió veïnal fa reestudiar la urbanització de Montolivet

Olot

Nomenen Joaquim Mundet i Creus, fill predilecte de Cassà de la Selva

CASSÀ DE LA SELVA
salut

La primera fase del futur parc sanitari Joan XXIII s’enllestirà aquest trimestre

tarragona

El CAFGi veu inviable l’aplicació del decret d’obertura de piscines

GIRONA

L’Antic Hospital de Sant Jaume de Mataró reubicarà els nous interns a altres centres

mataró
LA CRÒNICA

Terricabras, patrimoni polifacètic

El 2028 s’enderrocarà l’edifici Venus de la Mina

Sant Adrià de Besòs

Campanya per omplir les motxilles d’infants vulnerables que van de colònies

Barcelona