Societat

Un home mor ofegat a L'Estartit, el quart en una setmana

El 112 ha rebut quatre trucades alertant que un home de 72 anys no podia sortir de l'aigua, a una distància curta de la costa

Protecció Civil insisteix en la necessitat de prendre mesures d'autoprotecció en el bany i comprovar el color de la bandera que oneja a la platja

Un home ha mort ofegat aquest diumenge al matí a la platja a l'Estartit, al terme municipal de Torroella de Montgrí, segons ha informat Protecció Civil. Els fets han passat al voltant d'un quart de nou del matí a la platja de la Pletera, situada a la zona de la gola del Ter. El 112 ha rebut quatre trucades alertant que un home de 72 anys no podia sortir de l'aigua, a una distància curta de la costa. Una noia ha tret l'home fins la sorra i l'hi ha fet les primeres maniobres de reanimació, ja que l'home es trobava inconscient.

La dotació de Bombers de la Generalitat que s'ha desplaçat al lloc ha intentat reanimar-lo sense èxit, el SEM també ha enviat una ambulància medicalitzada i un helicòpter i tampoc han pogut fer res per salvar-li la vida, ja que no s'ha pogut recuperar d'una aturada cardio - respiratòria. A més dels Bombers i el SEM, fins al lloc s'hi ha mobilitzat Salvament Marítim, Mossos d'Esquadra i Policia Local.

Aquesta setmana s'han produït amb el d'aquest diumenge quatre morts a les platges catalanes. Els altres 3 casos es van produir dijous passat al voltant de les quatre de la tarda quan va morir una dona finlandesa de 73 anys a la platja del municipi d'Altafulla mentre onejava la bandera verda. Un dia abans, el dimecres, a Pineda de Mar, al voltant de les cinc de la tarda va morir un home ofegat a la platja de la Riera, i dimarts passat cap a tres quarts de dues del migdia moria un altre home ofegat a la platja Mas Pinell de l'Estartit, a Torroella de Montgrí.

Des de Protecció Civil es vol insistir en la necessitat de prendre mesures d'autoprotecció en el bany, preferir sempre platges vigilades i en horaris en els que es presti el servei de socorrisme i comprovar el color de la bandera que onegi a la platja.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Infraestructures i serveis

La parada de Glòries del tramvia es posarà en servei el 9 de maig

Barcelona
estats units

Mor un segon denunciant de Boeing que havia alertat sobre problemes de qualitat

barcelona
PERPINYÀ

L’EsCat rep sis projectes per optar a ajudes de 2,2 milions d’euros

PERPINYÀ
SOCIETAT

Engeguen un dispositiu de vigilància per combatre el top manta a Cambrils

Cambrils
judicial

Comença el judici a l’acusat de matar un home per segrestar una dona i violar-la

cALONGE
societat

La Creu Roja va atendre unes 400.000 persones a Catalunya el 2023

Barcelona
infraestructures

Acabada la reparació de les rampes d’accés al passallís de l’Onyar

girona

La Setmana Cultural de la UPC ofereix quaranta activitats

TERRASSA

Instal·len 52 caixes niu per potenciar la reintroducció del xoriguer petit

MOLLET DE PERALADA