Societat

EMPRESES

Creix l'oferta de terrasses d'estiu a Girona

Diferents establiments de restauració promocionen les terrasses com a atractiu a l'estiu i proposen allargar-ho encara tot el setembre

La música amb grups de jazz i en directe és el valor afegit per a les nits d'estiu

Diferents establiments de restauració de Girona ofereixen sopars amb música en directe a les seves terrasses d'estiu per atraure clientela i evitar que se'n vagin a la costa en busca d'oferta lúdica i cultural. Un exemple clar és el del Golf Girona, situat a Sant Julià de Ramis, que s'ha volgut afegir-se a l'oferta cultural de les comarques de Girona aquest estiu. Per això, cada dissabte des del passat 24 de juliol, ofereix nits de jazz en directe durant el sopar a la terrassa. L'experiència ha tingut acceptació i vist l'èxit d'aquesta proposta, i mentre el temps ho permeti, els concerts continuaran a la terrassa a partir de setembre. Més endavant, la previsió és que se segueixi fent durant l'any al saló interior de l'establiment. Jazz Golf Swing és el nom que han donat a la Companyia Acústica, un trio de jazz de músics gironins format per saxo, guitarra i contrabaix. Tot i això, es preveu portar nous grups i donar més varietat a l'oferta de jazz.

La cultura com a valor afegit

Pere Ramió, propietari del Golf Girona, explica que la seva intenció és “fer que la gent consideri el Golf Girona com un espai de lleure, però també de cultura”. Fins ara, l'oferta se centrava en l'àmbit esportiu i de la restauració. A banda dels divuit forats de què consta el camp, les instal·lacions eren utilitzades per a aniversaris, casaments i altres esdeveniments. Ara, però, Pere Ramió vol donar un plus de qualitat a un espai que tradicionalment no ha estat vinculat a la cultura. “No es tracta simplement d'anar a ballar, sinó d'escoltar bona música.” El seu objectiu és vincular-se de mica en mica a la gran oferta cultural de la zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política municipal

Banyoles invertirà més de 2 milions d’euros en diferents actuacions

BANYOLES
FIGUERES

Càritas celebra 50 anys a la ciutat

FIGUERES
societat

Catalunya registra el dia més plujós des del setembre de l’any passat

barcelona
medi ambient

Reus intensifica les sancions a qui no llenci bé les escombraries

REUS
meteorologia

Més de 350 avisos per la pluja des de diumenge al vespre

BARCELONA
estats units

Almenys quatre morts per múltiples tornados a Oklahoma

barcelona
Societat

Mor Carles Busquets, reconegut fotògraf reusenc i expropietari de Niepce

societat

S’ensorra una part de l’edifici de l’Escola de Vela a causa del temporal

platja d’aro
llengua

Voluntariat per la llengua ha creat més de 178.000 parelles lingüístiques

barcelona