Societat

societat

Vallter compartirà forfet amb les estacions públiques

El preu se sabrà aquesta setmana, tot i que cadascun dels centres hivernals de Ferrocarrils de la Generalitat mantindrà també els seus abonaments

El nou forfet donarà dret a diverses ofertes

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha inclòs l'estació d'esquí de Vallter 2000 dins de l'oferta d'un forfet conjunt que traurà els pròxims dies al mercat per a tots els centres hivernals que controla a més del de Tavascan. A part d'aquest centre, que ofereix pistes d'esquí alpí i d'esquí de fons, Ferrocarrils de la Generalitat gestiona les estacions d'esquí pallareses de Port-Ainé i Espot, les ripolleses Vall de Núria i Vallter, i la ripollesa i ceretana de la Molina. L'anunci d'aquest forfet conjunt es produeix pocs dies després de convertir-se en accionista majoritària de Vallter amb una inversió de 2,4 milions, 1,9 dels quals estan destinats a la compra de deute financer i la resta, a les inversions mínimes per posar al dia l'estació amb vista a la temporada d'esquí.

El preu del nou forfet conjunt encara no s'ha fet públic. Sí que se sap que donarà dret a diverses ofertes relacionades amb el món de la neu, com ara allotjaments de les zones d'esquí, diverses activitats de neu i, entre moltes altres coses, el lloguer del material d'esquí. No obstant això, cada estació mantindrà també els seus forfets i els respectius abonaments.

Sigui com sigui, Vallter 2000 s'incorpora a una plataforma de promoció molt potent que, juntament amb la compra de deute financer i el programa d'inversions que s'hi anirà duent a terme, l'ha tret d'una situació econòmica molt difícil. Una situació que ha arrossegat durant els últims anys –que en general han estat de poca neu– i que l'estació hivernal de Setcases ha hagut d'afrontar sense la plataforma promocional que tenien les veïnes i molt pròximes de Vall de Núria i la Molina.

LA XIFRA

2,4
milions
d'euros són els que ha costat l'operació d'accés a la majoria de l'accionariat de Vallter per part del govern

Reunions amb el territori per Vallter

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya mantindrà reunions periòdiques, cada mig any, amb els responsables de Vallter 2000, amb els alcaldes de la vall de Camprodon i amb tothom qui estigui implicat en l'estació ripollesa per crear el pla d'inversions i per fer-ne un seguiment. Ho ha anunciat el director de Ferrocarrils de la Generalitat, Enric Ticó, en una reunió recent amb els alcaldes de la zona per informar-los de la participació a Vallter.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

S’entrega la 58a edició dels Premis Literaris

cassà de la selva
memòria democràtica

Nou atac al plafó que explica les tortures de Via Laietana 43

barcelona
tradicions

Cent colles pels 600 anys de gegants

baRCELONA

Més ingressos per patologies respiratòries i cardiovasculars per la contaminació

olot

Les assignatures pendents

Girona
Societat

“La gent se’m queda mirant fixament”

Badalona
comerç

Més facilitats als xinesos perquè comprin

Barcelona
Vallfogona de ripollès/ Planoles

Porta a porta dels alumnes per fomentar l’estalvi d’aigua

Vallfogona/ Planoles
Olot

La Garrotxa vol aprendre de la mobilitat de Pontevedra

Olot