Societat

Denuncien un bar per haver venut alcohol a una noia menor

Es tracta del local La Penúltima, del carrer Figuerola, i ara la Generalitat li pot posar una multa de fins a 3.000 euros

Els agents de paisà de la policia municipal de Girona van denunciar dijous a la matinada un bar a tocar de les Fires per haver venut alcohol a una menor d'edat. L'actuació es va produir a tres quarts d'una de la matinada quan els agents van tenir la sospita que un cambrer del bar La Penúltima, del carrer Figuerola, havia servit una beguda alcohòlica a una menor d'edat. La comprovació va permetre revelar que la noia tenia 16 anys i es va procedir a aixecar l'acta de la falta administrativa.

El regidor de Seguretat de Girona, Joan Alcalà, explica que l'actuació de control del consistori “només inclou aixecar acta, i ara és la Generalitat qui ha de seguir la tramitació i imposar la sanció si s'escau”. Segons estableix la llei, el local pot rebre una multa de fins a 3.000 euros.

La policia municipal s'encarrega del control del sector de les fires, i Alcalà admet que aquest any “està funcionant més bé perquè la gent és més conscient”. L'any passat es van tancar diverses parades de venda d'alcohol de fires, així com tres barraques de diverses entitats. Tot i això, el regidor admet: “Quan estigui en vigor l'ordenança de civilitat podrem actuar millor, en especial amb aquells que van amb ampolles a dins la motxilla: tothom els veu però nosaltres no hi podem actuar.” Des que van començar les Fires tampoc no s'ha tancat cap barraca de la Copa, on fan els controls els Mossos.

L'any passat, tancaments per Tots Sants

La jornada de Tots Sants de l'any passat és quan es va saber que el consistori havia fet tancar les barraques de la UGT i de l'Atletisme Girona per venda d'alcohol a menors. La barraca de l'Atletisme va tornar a obrir sense vendre alcohol, una decisió que també va prendre el GEiEG després que també s'aixequés acta per venda d'alcohol a menors d'edat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.