Societat

Paco Pérez

Cuiner

Passió, treball i diversió

Paco Pérez

Moments difícils, temps de reflexió… però al 2012 li estem extremadament agraïts perquè continuem fent allò que més ens agrada, allò que estimem, que no és una altra cosa que cuinar i fer felices les persones que vénen a casa nostra. Durant aquest any hi ha hagut moments bons i no tan bons, però, en qualsevol cas, han estat compensats pel contagi de felicitat de les persones que comparteixen les nostres taules: amics que repeteixen i altres amics que ens visiten per primera vegada. El treball, l'afany de superació o la pressió es veuen recompensats pel fet de veure persones que es desplacen des de lluny per visitar la nostra casa. En aquest 2012 L' Enoteca de l'Hotel Arts ha rebut la segona estrella Michelin, la qual cosa ha suposat una gran satisfacció per a totes les persones de l'equip, que comparteixen la seva vida, el seu temps, la seva generositat i la seva passió per aquest ofici. Es mereixen gaudir d'aquests moments tan meravellosos de recompensa.

La gastronomia, a més, té un present i un futur il·lusionant, i, gràcies a ella, som creatius, arriscats i imaginatius, i podem sortir fora de les nostres fronteres a promocionar la nostra cultura.

Però el 2012 s'acaba donant pas al 2013, un any en què continuarem esforçant-nos per ser millors, en l'àmbit professional i l'humà. Seguirem el camí que fa temps ens vam proposar. Al nostre món, aquest món de la gastronomia, continuarem compartint les nostres idees; els congressos continuaran obrint al món vivències, tècniques i conceptes. Un món que ens demostra que som nosaltres els que el fem girar.

Innovació, futur, paraules que ressonen en els meus records d'aquelles nits llunyanes d'estiu quan el Miramar encara era una fonda i l'endemà havia de fer el menú del dia. Nits d'estiu en les quals estirats al llit, mirant cap al sostre, jo li preguntava a la Montse, la meva meravellosa dona, què faig demà de menú? I ella em deia: “Arròs a la cubana, Paco, i de pressa!”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Portu regala la Champions al Girona

Girona
la crònica
La crònica

Jugar no és només cosa de nens

OLOT

Simulacre d’emergències al Recinte Firal d’Olot

OLOT
equipaments

Solsona inaugura una nova pista poliesportiva

SOLSONA
patrimoni cultural

Homenatgen una trentena de ‘casillers’ del canal d’Urgell i les seves famílies

El Palau d’Anglesola
tradicions

La samarreta de la Patum llueix a la plaça Sant Pere de Berga

BERGA
societat

Fundesplai engega la campanya de casals i colònies d’estiu amb 90.000 places

prat del llobregat
SOCIETAT

La falta de pluja canvia la maceració de la ratafia

SANTA COLOMA DE FARNERS
societat

Alella fa una crida a participar del consell agrari municipal

alella