Societat

El tercer premi és el que més es fa esperar i queda molt repartit

El 64084 es va vendre en administracions de Barcelona, Olot, Organyà, Vilafranca del Penedès, Rubí i l'Hospitalet de Llobregat

Els deu dècims de Rubí, premiats amb mig milió, per a un sol comprador

El tercer premi de la rifa de Nadal –el 64084– es va fer esperar. Va ser l'últim dels grossos a sortir i no ho va fer fins ben bé un quart d'una del migdia. Va contribuir que Catalunya recuperés, encara que només sigui un 15%, una part de la inversió feta en la loteria de Nadal perquè aquest número es va vendre molt repartit en administracions de Barcelona, Olot, Vilafranca del Penedès, Rubí, Organyà i també a l'Hospitalet de Llobregat.

“Es va vendre per finestreta i tot d'una tirada. Va venir una persona al novembre i es va endur els deu dècims que teníem”, va explicar la propietària de l'administració número 4 de Rubí, Marina Bosch. “Una persona sola, mig milió d'euros.” La venedora se'n feia creus. La sort a Organyà (Alt Urgell) va ser més reduïda: el Bar Nando va vendre un dècim del 64084 a través de la terminal que fa un parell d'anys que tenen instal·lada. Fa vint anys que el bar dispensa loteria, però, segons la propietària, Dolors Rocamora, és el primer cop que reparteixen una quantitat semblant: 50.000 euros. L'establiment, a peu de la carretera que puja a la Seu d'Urgell i a Andorra, és un lloc d'aturada habitual per a molts vehicles i ahir ningú tenia ni idea de qui podia tenir el dècim de la sort.

Tampoc el propietari d'El Gall de la Sort de Vilafranca del Penedès sabia ahir a qui havia repartit el mig milió d'euros. L'administració és a prop de la plaça de la Vila del municipi, escenari de la diada castellera més emblemàtica de Catalunya, i va vendre per finestreta una sèrie del número 64084. En tot el matí ningú es va presentar a l'establiment amb cap dècim guanyador i el bitlletaire va assenyalar que es pot tractar tant de veïns de Vilafranca com de forasters, perquè per l'administració els dies abans de Nadal passen molts visitants del mercat setmanal que es fa allà al costat.

El tercer premi no ha estat dels números més sol·licitats pels compradors catalans, perquè també es va vendre en administracions de Màlaga, Sòria, Badajoz, Vigo, Ponferrada, Granada, València, Castelló i Alacant.

LA FRASE

Avui m'he estrenat amb el Nadal i esperem que a partir d'ara en vinguin més
Marina Bosch
propietària administració del carrer margarida xirgu de rubí


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
mobilitat

Mataró comença demà a multar a l’illa de vianants del centre

Mataró
indonèsia

Les autoritats es preparen per fer front a l’erupció del volcà Ruang

barcelona
LA CRÒNICA

Les mestres que fan collir pedres

CRÒNICA

Defensors davant la burocràcia

Societat

L’Ajuntament de Badalona estudia ara com reobrir l’alberg municipal

Badalona
Teresa Prados
Portaveu de No esteu soles, en defensa de les víctimes d’agressió sexual

“Les víctimes senten que han provocat l’agressió sexual”

Badalona
Societat

Planten el Dimoni de les Festes de Maig a Badalona

Badalona
equipaments

Enderrocament “d’urgència” i “per seguretat” de l’edifici de l’Escola de Vela

platja d’aro
sequera

Només 17 hm³ per als regants al Baix Ter

LA TALLADA D’EMPORDÀ