Societat

VIDA SOCIAL

Els usuaris d'Instagram tenen una cita a Besalú

L'Ajuntament de Besalú s'ha afegit als municipis que organitzen un Instagram Your City –una trobada i concurs d'usuaris de la plataforma fotogràfica Instagram per a telèfons intel·ligents– i n'està preparant un –conjuntament amb el Patronat de Turisme Costa Brava Girona– pel cap de setmana del 18 i 19 de maig. La inscripció, que és gratuïta, ja es pot fer a [email protected] i pròximament també es podrà formalitzar a través d'un espai del lloc web del patronat (www.costabrava.org).

Les imatges es podran capturar i penjar a Instagram en qualsevol moment del cap de setmana, però els participants estan convocats a les deu del matí del dissabte a un esmorzar i un passeig guiat per la vila (un photowalk). “No serà una visita guiada com les que organitzem habitualment, sinó que passarem pels espais triats sobretot pel seu atractiu visual”, va explicar ahir la responsable de l'oficina de turisme de Besalú, Mari Fauró. Un jurat format per representants del municipi, el patronat i l'associació Instagramers Girona decidiran les imatges guanyadores. Els seus autors tindran de premi productes i serveis d'establiments locals.

La celebració d'Instagram Your City –una iniciativa que pretén fomentar el turisme– ja s'ha experimentat recentment amb èxit en diferents municipis de la demarcació, com per exemple a Girona, Hostalric i Olot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva