Societat

Trànsit posa en marxa el dispositiu especial pel GP d'Espanya de F1 al Circuit de Catalunya

Unes 93.000 persones poden visitar el circuit aquest diumenge

Els Mossos d'Esquadra desplegaran 480 efectius i els Bombers 17 dotacions

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha muntat un dispositiu especial de seguretat i ordenació pel Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 al Circuit de Catalunya. Diumenge poden concentrar-se els principals problemes de trànsit, ja que hi ha previst que uns 93.000 espectadors visitin el circuit, un públic superior al de l'any passat. Per això, es recomana utilitzar el transport públic, l'autobús o el tren, així com avançar l'anada al circuit el màxim possible si s'utilitza el vehicle privat. L'SCT emprarà una aplicació informàtica que permet visualitzar en temps real tant imatges aèries com de les càmeres fixes instal·lades a la zona. Els Mossos d'Esquadra desplegaran 480 efectius i els Bombers 17 dotacions.

El Servei Català de Trànsit (SCT), amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra, estableix un dispositiu especial de trànsit amb motiu del Gran Premi d'Espanya de Fórmula1 2013, que se celebra els propers 10, 11 i 12 de maig al Circuit de Catalunya de Montmeló. Ho farà amb el suport de les policies locals de Montornès, Montmeló, Granollers i Parets del Vallès, i l'organització del circuit.

A més, els Mossos d'Esquadra desplegaran un dispositiu de seguretat i d'altra banda els Bombers de la Generalitat cobriran la seguretat de la cursa durant el desenvolupament del Gran Premi en el recinte.

L'objectiu del dispositiu és incrementar la capacitat viària existent al voltant del circuit, per tal de minimitzar congestions de trànsit als accessos per autopista i per la xarxa de carreteres secundària. A més, també es vol millorar el temps de recorregut, agilitzant l'entrada i sortida del recinte i garantir la seguretat viària general.

Enguany, es calcula que el Gran Premi mobilitzarà entre 185.000 i 190.000 aficionats durant el divendres, 10 de maig, i el cap de setmana de competició esportiva, 11 i 12 de maig. Això representa entre un 13% i 14% més d'assistents que el 2012. Tot fa preveure que els dies de celebració del Gran Premi siguin de gran mobilitat pel que fa a la circulació, especialment dissabte, 11, i sobretot, diumenge, 12. Es preveu l'assistència d'uns 72.000 aficionats el dissabte i d'uns 93.000 el diumenge, una afluència superior a la de l'any passat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
mobilitat

Mataró comença demà a multar a l’illa de vianants del centre

Mataró
indonèsia

Les autoritats es preparen per fer front a l’erupció del volcà Ruang

barcelona
LA CRÒNICA

Les mestres que fan collir pedres

CRÒNICA

Defensors davant la burocràcia

Societat

L’Ajuntament de Badalona estudia ara com reobrir l’alberg municipal

Badalona
Teresa Prados
Portaveu de No esteu soles, en defensa de les víctimes d’agressió sexual

“Les víctimes senten que han provocat l’agressió sexual”

Badalona
Societat

Planten el Dimoni de les Festes de Maig a Badalona

Badalona
equipaments

Enderrocament “d’urgència” i “per seguretat” de l’edifici de l’Escola de Vela

platja d’aro
sequera

Només 17 hm³ per als regants al Baix Ter

LA TALLADA D’EMPORDÀ