Societat

Un mite eròtic de la modernitat

Amb un passat salvatge i rebel, l'actriu s'aboca a la solidaritat

Angelina Jolie és una icona sexy dels nostres temps. Els seus llavis carnosos (herència de Jon Voight), l'esvelta figura i el fet de ser parella del guapo Brad Pitt la converteixen en objecte d'admiració i desig. Però Lara Croft no ha exercit mai de bomba sexual a l'estil Marilyn Monroe. Amb un passat salvatge i rebel, col·leccionista de ganivets, amant de les tenebres i de les excentricitats (s'ha dit que duia sang de Billy Bob Thornton en un flascó al coll), sempre s'ha mostrat liberal en tots els terrenys, incloent-hi el sexual (“potser pel fet de tenir una mare francesa”), i la polèmica l'ha acompanyat.

Des que té una família nombrosa multiracial de nens biològics i adoptats, el seu perfil s'ha moderat. Tret d'aquell dia en què va aparèixer als Oscars fent una curiosa ostentació de la seva cama dreta, a Jolie li ha agradat més posar-se un mocador al cap i recórrer els camps de nens refugiats del món. Defensa el matrimoni gai, és progressista i vol ser coneguda per la seva faceta solidària malgrat que els seus detractors creuen que és una manera d'emmascarar una personalitat dura, irritable i egoista. Diuen que parir la primera filla a Namíbia va ser esnob, i no li perdonen que Jennifer Aniston es quedés sense parella quan ella va conèixer Pitt rodant Mr. and Mrs. Smith. Però Jolie assegura que odia les infidelitats. De fet, va deixar de parlar amb el seu pare per aquest motiu i mai ha amagat l'adoració que sentia per la seva mare, a la qual ara ha tingut molt present en decidir fer-se la mastectomia. Diu que li dol que cinc dels seus sis néts no l'hagin conegut i queda clar que no vol que això passi amb els seus propis, en el futur.

Quan les revistes del cor esperen ansioses un casament que mai arriba, l'actriu, premiada amb un Oscar, ha sorprès amb una notícia de salut que interessa més els diaris que la premsa rosa. Tindrà repercussió social i això la farà feliç. I continuarà sent sexy. No n'hi ha cap dubte.

El perfil Angelina Jolie Neix el 1973 fruit de l'amor de Jon Voight i l'actriu Marcheline Bertrand. El 1996 es casa amb Johnny Lee Miller i el 2000, amb Billy Bob Thornton. Amb Brad Pitt té tres fills biològics (Shiloh, Vivienne i Knox) i tres d'adoptats (Maddox, Zahara i Pax).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

L’acampada de la UB en suport a Palestina posarà fi a la protesta demà

Barcelona
tribunals

La noia que va perdre un ull per un projectil de foam recorre l’arxiu

barcelona

L’hospital implementa la micropigmentació de l’arèola i del mugró

palamós
societat

Mollet incorpora nova senyalització als passos de vianants per a infants amb TEA

Mollet del Vallès
societat

Nova aturada no programada de la central nuclear d’Ascó I

Ascó

Pepita Perich tanca una etapa liderant la Fundació Ramon Noguera

girona
Societat

L’aparició de restes romanes obliga a replantejar la construcció de 300 habitatges a Tarragona

Tarragona

El Banc dels Aliments atén un 3,3% menys de persones vulnerables

GIRONA

Beques a la Garrotxa per impulsar la formació dels joves

olot