CABRERA DE MAR (Maresme)

Festa major

La festa s'escampa

El televisiu Andreu Buenafuente oferirà aquesta tarda el pregó de la festa major de Sant Feliu, que planteja com a principal novetat la descentralització d'alguns dels actes cap al Pla de l'Avellà, seguint l'experiència iniciada amb propostes com la Cavalcada de Reis i el Cinema a la Fresca. És el cas, per exemple, de l'esmorzar de coca amb llonganissa, que se celebrarà alhora a la plaça de l'Ajuntament i al Centre Cívic del Pla de l'Avellà o del concert del grup de rumba catalana Gertrudis, dissabte a la nit.

En el programa no hi falten cites ja tradicionals, com la fideuada i la sardinada, la baixada d'andròmines, la xeringada o el correfoc, en el qual participaran els Mansuets de Foc de Vilassar de Mar, els Diables d'Argentona i els Dimonis de Pallejà.

Per als menuts més aventurers hi haurà tallers de tir amb arc, escalada de caixes i tirolina i s'instal·laran inflables d'aigua davant de l'ajuntament.

En l'apartat musical destaquen, a més de l'esmentat concert de Gertrudis, les actuacions d'Hotel Cochambre, divendres, i l'orquestra Maravella, que diumenge abans de tocar en el ball oferirà un concert a la plaça de la Fàbrica. Dilluns serà el torn de les havaneres del grup Port Bo, que deixaran pas al castell de focs.

Del 31 de juliol al 3 d'agost.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona