Torrevella aprova l'acord que li permetrà executar el Museu de la Setmana Santa

Tots els grups donen suport a la iniciativa, llevat d'Esquerra Unida

El ple de l'Ajuntament de Torrevella, amb el vot favorable de tots els grups—PP, PSPV-PSOE i Els Verds—, llevat d'Esquerra Unida, ha aprovat en una sessió extraordinària l'acord de delegació de competències entre la Generalitat i el consistori pel qual l'ajuntament assumeix el desenvolupament administratiu de licitació, adjudicació i supervisió de l'execució de la construcció del Museu de la Setmana Santa de Torrevella, per un import de licitació de 5,8 milions d'euros.

El futur museu es construirà en l'avinguda de les Havaneres. Ha sigut dissenyat per l'arquitecte Javier García i tindrà una superfície total de 4.750 m². L'edifici comptarà amb tres soterranis, cinc plantes i un àtic. El recinte exposarà tot el material vinculat a la celebració religiosa. També pretén convertir-se en «lloc de trobada» dels confrares i «potenciar el coneixement i desenvolupament de la festa».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.