Societat

neu

Masella regala dies d'esquí gratuïts arreu del món

L'estació ceretana farà aquest obsequi a qui compri l'abonament de temporada fins dissabte

La nevada dels últims dies permetrà obrir la temporada aquest cap de setmana

Esquiar gratuïtament a Monarch Mountain de les Rocalloses (Colorado) als Estats Units, a Laderas Cerro Perito Moreno de l'Argentina o a la Parva de Xile són tres de les ofertes per als qui comprin el forfet de temporada de Masella. En concret, tindran més de 60 dies d'esquí gratuïts a 43 dominis esquiables (51 estacions) de 9 països. En concret, es tracta de les estacions dels Alps alemanys i austríacs d'Hochkössen, Wendelstein, Hochfelln, Oberaudorf i Kampenwand, del grup 5 Berge & Co; les estacions dels alps eslovens de Golte; les del grup Unitur de Krvavec-Rogla, i les del grup Zdruzenje-slovenskih-zicnicarjev de Pohorje, Stari Vrh, Vogel-Kranjska Gora i Cerkno; les dels Alps francesos de La Clusaz (Beauregard, Aiguille, Étale i Balme), de Manigod (La Croix-Fry et de Merdassier) i dels Alps italians de Monterosa Ski (Alagna Valsesia, Antagnod, Brusson, Champoluc Frachey, Champorcher , Gressoney La Trinité , Gressoney Saint Jean) i Valmalenco (Alpe Palù de Valmalenco).

A part, hi ha la possibilitat d'esquiar a Cambre d'Aze (Ein, Sant Pere dels Forcats), Cauterets, Gourette i Grand Tourmalet (Bareges i La Mongie), La Pierre Saint-Martin, Luz Ardiden, Peyragudes, Piau Engaly i Pic du Midi del Pirineu nord-català.

Al de la banda sud, hi ha Boí Taüll, Ski Pallars (Espot Esquí i Port Ainé), la Molina, Port del Comte, Vall de Núria, Vallter 2000 i Tavascan; al Pirineu aragonès, Astum i Cerler; a la Serralada Cantàbrica, Alto Campoo; al Sistema Central, Puerto de Navacerrada Valdesquí, i al Penibètic, Sierra Nevada.

El forfet de temporada es pot comprar abans del 24 de novembre al punt de venda de Masella a l'Illa Diagonal, a les oficines de l'estació ceretana del Pla de Masella o bé a través d'internet. El preu és de 530 euros per als adults, de 405 per als infants i els nascuts entre el 1939 i el 1948, i de 20 euros per als menors i els nascuts abans del 1939.

Inici de temporada

Masella ha anunciat que iniciarà la temporada aquest cap de setmana, un abans que la resta d'estacions gironines. El temporal dels últims dies hi ha deixat gruixos acumulats de 50 centímetres, i aquesta neu, juntament amb la neu produïda per les màquines, fa que les pistes puguin estar a punt per a la primera esquiada de la temporada.

LA XIFRA

51
estacions d'esquí
ofereixen pistes per esquiar gratuïtament als que tenen el forfet de temporada de Masella.

LA DATA

24.11.13
És el dia en què
Masella té previst iniciar la nova temporada d'esquí alpí i obrir les portes al públic.

LA XIFRA

530
euros
costa l'abonament de temporada si es compra, com a molt tard, abans de diumenge.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

Oncolliga celebra aquest diumenge una nova masterclass de ioga benèfica

girona
SOCIETAT

Desconvocada la vaga a presons després de tancar un acord amb Justícia

Barcelona
BLANES

El consistori desencalla la construcció d’un hotel al Passeig de S’Abanell

BLANES
societat

Detingut ‘in fraganti’ un home acusat de vuit robatoris amb força en vehicles

blanes
Núria Escarpanter
Alcaldessa de Llançà (Junts)

“El pacte de govern és sòlid i es basa en la confiança”

Llançà

El Clúster de la Bioenergia de Catalunya celebra la II Nit de la Bioenergia: l’energia més circular i social

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona