Societat

Un mort en un incendi en un pis a Badalona

Els Bombers van trobar el cos d'un home de 67 anys mort al balcó de l'habitatge afectat pel foc, en què hi va haver tres ferits

Un altre incendi en un immoble de Santa Coloma de Gramenet acaba amb vuit ferits, tres dels quals menors, per inhalació de fum

Un home ha mort aquest dimecres a la nit a Badalona en l'incendi d'un pis al carrer Francesc Layret número 195. Segons informen els Bombers de la Generalitat, l'avís pel foc es va rebre a les 23h de la nit i fins al lloc dels fets es van desplaçar vuit dotacions que van comprovar que el foc afectava totalment un pis de la segona planta. Al balcó de l'habitatge es va trobar el cos d'un home sense vida de 67 anys. Tres persones més van resultar ferides de caràcter lleu, entre les quals un bomber i un mossos d'Esquadra.

Una mica més tard, a les 23.11 hores, els Bombers van rebre un altre avís per incendi en un habitatge al carrer Cultura, número 64, de Santa Coloma de Gramenet. El foc va cremar un matalàs a l'interior d'una habitació i el fum va afectar la resta del pis. A més, el fum també va afectar el pis de la planta superior.

Un total de vuit persones, entre les qual hi havia 3 menors, van resultar ferides per inhalació de fum. Es tracta de cinc veïns, quatre dels quals van ser rescatats del terrat de l'immoble, i tres agent dels Mossos d'Esquadra que van ser atesos pel SEM en el mateix lloc dels fets. De la resta, quatre persones van ser traslladades, menys greus, a l'Hospital Can Ruti de Badalona.

D'altra banda, els Bombers han informat que cinc persones d'una mateixa família han resultat intoxicades per la mala combustió d'un braser que hi havia a l'interior del seu domicili, al poble de Salomó. Es tracta d'un matrimoni i els seus tres fills, de 23, 17 i 15 anys, tots ells traslladats pel SEM a l'Hospital Santa Tecla de Tarragona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Balanç satisfactori de la quinzena edició del festival Flors i Violes

palafrugell

Miquel Carreras, nou membre del Consell d’Administració de l’IAS

girona
MEDI AMBIENT

Aigua És Vida diu que no n’hi ha prou amb dessalinitzadores mòbils

girona
SOCIETAT

La pluja altera la programació de la Santa Creu de Figueres

FIGUERES
societat

Èxit de la caminada per demanar l’alto al foc a Gaza

Barcelona
infraestructures

Territori licita les obres de rehabilitació del pont de Sant Francesc a Manresa

Manresa
medi ambient

Iniciativa per reduir l’impacte en el medi de curses de muntanya

barcelona
tecnologia

Test a dos sistemes de recàrrega de cotxe elèctric

barcelona
religió

Últims dies de l’exposició sobre la ‘Visita Espiritual a la Mare de Déu de Montserrat’ de Torras i Bages

Montserrat