Societat

maresme

Canet pren el relleu a Llavaneres en la concentració en defensa de Bañeres i Mora

Centenars de persones, aquest cop a Canet de Mar, es van concentrar ahir al vespre a la riera Sant Domènech al vespre perreclamar l'alliberament dels pilots del rally Dakar Xavi Mora i Jordi Bañeres, empresonats a França per un presumpte cas de narcotràfic. El guanyador en la categoria de cotxes, Nani Roma i el pilot canetenc Jordi Pedrero van marcxar l'inici i el final dels tres minuts de silenci posant en marxa i donant gas a la moto de Jordi Bañeres,veí de Canet. La convocatòria seguirà realitzant-se de manera alternativa entre Canet i Llavaneres, d'on és el pilot Xavi Mora, cada dijous fins a la posada en llibertat dels seus veïns. El portaveu de les dues famílies, Albert Roura, ha explicat que el fet més probable és que puguin visitar-los a principi de la setmana que ve. Les famílies mostren “respecte” per la tasca dels jutges francesos, als quals els han fet arribar imatges de la concentració de la setmana passada a Llavaneres per mostrar el suport ciutadà.

“Som els primers interessats a saber qui els ha implicat de manera injusta i dramàtica en aquesta operació. Són esportistes aficionats, gent sana que sempre s'ha mogut ben lluny del món del contraban i de la droga”, ha destacat Roura. El portaveu de la família ha insistit que “van transportar una mercaderia que desconeixien”. Xavi Mora i Jordi Bañeres pertanyien a l'Epsilon Team, tres membres del qual van ser detinguts en relació amb la confiscació d'una partida de 1.400 quilos de cocaïna ocults en les rodes d'un camió que havia participat en el Dakar. L'Epsilon Team considera que els seus tres membres han estat “víctimes del crim organitzat” i que no tenen “cap responsabilitat ni coneixement de la col·locació dels narcòtics” en el camió d'assistència del Dakar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia