Vallès Oriental

Convoquen una concentració davant del jutjats de Granollers per presentar autoinculpacions pel 9-N

L’acte serà aquest dimecres a les 12 del migdia

L’ANC de Granollers i altres assembles d’aquesta entitat com la de joves han convocat per aquest dimecres a les 12 del migdia una concentració a la porta dels jutjats de Granollers. També demanen als participants que presentin l’autoinculpació per l’organització de la consulta del 9-N.

L’ANC de Granollers, l’Assemblea Nacional de Joves Independentistes i altres grups d’aquesta organització han convocat per aquest dimecres una concentració a les 12 del migdia a la porta dels jutjats de Granollers. És la reacció a la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) d’admetre a tràmit la querella presentada contra el president de la Generalitat, Artur Mas, i les conselleres de Governació i Ensenyament, Joana Ortega i Irene Rigau, per l’organització de la consulta del 9-N.

L’ANC demana que els ciutadans presentin als jutjats de guàrdia la seva autoinculpació. Es pot fer a les oficines judicials de Mollet i de Granollers presentant el document que ha posat a disposició l’assemblea (www.autoinculpacions9n.assemblea.cat). També es pot recollir al local de l’ANC de Granollers aquest dimarts a la tarda.

REGIDORS D’ERC A L’ÀREA DE MOLLET

Aquest dimarts al matí ja han presentat la seva autoinculpació els quatre regidors d’ERC a l’àrea de Mollet. Són Oriol López i Marta Vilaret, de Mollet; Xavi Conesa, de Sant Fost; i Marc Candela, de Martorelles. Ho han fet al jutjat de guàrdia de Mollet cap a les 10 del matí. ERC fa una crida a la ciutadania perquè signi autoinculpacions i les presenti als jutjats.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Tornen les malalties victorianes

Londres

El romanticisme de l’espàrrec

Gavà
CRÒNICA

El futbol no s’acaba al minut 90

Olot

Un poemari que reflexiona sobre la vida i la poesia

Olot

Comença l’espectacle

Barcelona
VIDRERES

Tres grans illes de contenidors als accessos d’Aiguaviva Parc

VIDRERES
Equipaments

Reclamen a Collboni un casal d’avis als jardins de Pedralbes

Barcelona
Patrimoni

Jornades sobre el monestir de Sant Jeroni de la Vall d’Hebron

Barcelona
Urbanisme

Obre el primer tram d’un carril bici a la travessera de les Corts

Barcelona