Vallès Oriental

Granollers reconeix els In Crescendo, guanyadors del concurs Oh Happy Day de TV3

Els membres del cor han estat rebuts aquest dimecres a l’Ajuntament

L’Ajuntament de Granollers ha fet aquest dimecres un reconeixement públic als membres del cor In Crescendo, guanyadors del concurs Oh Happy Day de TV3. La coral -bona part dels seus cantaires són de Granollers- es va imposar a la final amb el 50% del vots de l’audiència.

Reconeixement institucional de la ciutat de Granollers a la coral In Crescendo, guanyadors del concurs Oh Happy Day de TV3. S’ha fet aquest dimecres a la sala de govern de l’ajuntament de la ciutat.

"Ens heu fet gaudir. Sou un equip brillant, amb molt de talent, que ha treballat amb humilitat i tenacitat. Avui l’ecosistema musical d’aquesta ciutat és més potent gràcies a vosaltres", ha afirmat l’alcalde Josep Mayoral. Per la seva banda, la regidora de Cultura, Alba Barnusell, ha destacat la importància de valorar els mèrits culturals i no només els esportius. "La cultura és una eina per escriure el futur".

Lluís Pérez, director del cor, ha agraït el suport de la gent durant aquests mesos. "Ens agrada que diguin que som de Granollers". També ha parlat de futur. "Volem seguir creixent i estarem encantats de col·laborar amb la ciutat".

Marina Garrell, presidenta de la Societat Coral Amics de la Unió, també ha assistit a l’acte. D’aquesta entitat musical provenen bona part dels membres del grup guanyador de la segona edició d’Oh Happy Day.

Els In Crescendo van guanyar la final de dissabte amb el 50% dels vots de l’audiència i van passar per davant de les corals Cantavile i Amarcord, segons i tercers respectivament.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.