Societat

Doble operació contra el tràfic de dones per a l'explotació sexual

La Guàrdia Civil i la Policía Nacional van desplegar ahir una doble operació contra xarxes d'origen xinès, dedicades al tràfic de persones, que organitzaven les rutes per portar dones d'origen asiàtic de manera il·legal i explotar-les sexualment. Les dones havien de saldar el deute contret amb la xarxa pel cost del seu trasllat a Europa.

Segons l'agència Efe, d'aquesta trentena de detinguts, disset els va arrestar la Guàrdia Civil, que va fer una dotzena d'escorcolls simultanis en pisos de Barcelona, Santa Coloma de Gramenet i Badalona, alguns dels quals funcionaven suposadament com a prostíbuls. L'operació, encara oberta, és dirigida per un jutjat de Barcelona i, als integrants de la suposada xarxa, se'ls considera responsables de facilitar la immigració il·legal i de dedicar-se al tràfic d'éssers humans, i també de falsificació de documents i tràfic de drogues. A banda de les detencions, s'ha identificat diverses persones que es trobaven als domicilis escorcollats. Un dels escorcolls es va fer en un edifici del carrer d'Ali Bei, on diverses dones suposadament eren obligades a prostituir-se. Entre els detinguts hi hauria els caps del grup.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia