Societat

Figueres tindrà platja amb la fira Dizaina

Demà dissabte se celebrarà la quarta edició de la fira de disseny a la Rambla

La fira Dizaina convertirà demà la Rambla de Figueres en una platja, tot omplint-la de gandules, para-sols i espais de relax a la sorra. Durant tota la jornada, que tindrà lloc de les deu del matí a les deu de la nit, es faran tallers per a totes les edats. En el cas dels adults, hi haurà la tertúlia i presentació del llibre Working Happy, amb la periodista figuerenca Txell Costa (16:00 h). I per als nens es faran tallers com ara el de dissenyar figures marines amb feltre, a càrrec de Montse Cufí (17.30 h). També hi haurà l'actuació musical dels grups Tape On Me (11:00 h) o Two Cats (13:15 h), entre d'altres.

Dizaina serà la festa del disseny de les comarques gironines. I aquestes activitats gratuïtes i complementàries al mercat de dissenyadors independents contribuiran a crear un espai dinàmic i festiu a la Rambla. Durant la diada també es podrà gaudir de la presència de la dissenyadora Cèlia Vela, que té botiga pròpia a Figueres i que ha col·laborat en diverses empreses de moda com ara Lucky Strike. També hi serà l'enginyer informàtic, emprenedor i actualment directiu del FC Barcelona, Dídac Lee, a més de la il·lustradora freelance María Herreros.

Dizaina Project és un mercat de disseny, un punt de trobada per a la venda de productes de qualitat, realitzats i elaborats amb materials amb denominació d'origen i seguint els cànons de tendència. Aquest any celebra la seva 4a edició, anomenada Beach Edition, amb motiu de la temàtica escollida, relacionada amb la platja, l'estiu, l'alegria i la mediterrània.Dizaina va néixer de la mà de tres dissenyadores figuerenques. Segons expliquen, la selecció de marques i el perfil professional dels participants ha convertit Dizaina en un referent a les comarques gironines. En l'edició passada el nombre de visitants va arribar a les 5.000 persones. Les organitzadores també destaquen que el fet que les marques de disseny consolidades vulguin repetir en cada any, mostra l'èxit de convocatòria en cada edició.Seguint amb la iniciativa solidària de l'edició passada, els participants de Dizaina Beach Edition col·laboraran amb Grup Iris, una associació que té com a objectiu donar suport emocional a les dones afectades de càncer de mama



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Núria Escarpanter
Alcaldessa de Llançà (Junts)

“El pacte de govern és sòlid i es basa en la confiança”

Llançà

El Clúster de la Bioenergia de Catalunya celebra la II Nit de la Bioenergia: l’energia més circular i social

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES