Societat

Aquópolis Costa Daurada crea una nova zona de ‘spa'

Anomenada Maui Paradise, té 600 metres quadrats, un conjunt de jacuzzis, cascades i hamaques

El parc de la Pineda també presenta una nova platja

Aquópolis Costa Daurada va presentar ahir les novetats d'aquesta temporada 2015, en què s'han introduït zones d'oci noves i s'ha ampliat la tematització arreu del complex. Una de les principals novetats d'enguany és la nova zona spa de 600 metres quadrats, anomenada Maui Paradise, un conjunt de jacuzzis envoltat per cascades i hamaques, que oferirà tranquil·litat als visitants que s'endinsin en aquesta àrea.

També destaca la nova platja de sorra natural anomenada Waikiki, de 1.500 metres quadrats. Aquesta platja està situada just al costat de la zona infantil, fet que permet als adults descansar a les hamaques mentre els nens gaudeixen de les piscines. L'àrea també inclou noves zones VIP per als clients. El restaurant Hawai Beach presenta una nova imatge, inspirat en l'eix temàtic hawaià, tot seguint la línia caribenya que està introduint el parc aquàtic en els últims anys. D'aquesta manera, aquesta tematització s'ha implementat a tots els racons de l'Aquópolis per tal de diferenciar el parc.

Durant la presentació d'aquestes novetats, l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, va definir l'Aquópolis Costa Daurada com “una història d'èxits”. El batlle va recordar que la inauguració del parc aquàtic, l'any 1987, va ser una aposta de Vila-seca per la desestacionalització. Poblet va defensar l'aportació del parc de “moltes millores i inversions en el conjunt de la Costa Daurada”. Poblet també hi va afegir el creixement del recinte, ja que la inversió acumulada del parc és de 21,14 milions d'euros, que, comparats amb la inversió inicial de 10,3 milions, mostra com, any rere any, s'ha anat invertint en el parc. A més, durant tots aquests anys s'han generat més de 200 llocs de treball directes per temporada. El director de l'Aquópolis, Josep Maria Claver, va destacar que la inversió d'aquest 2015 ha estat de 500.000 euros i que Aquópolis Costa Daurada és el parc aquàtic d'Europa més important del grup Parques Reunidos, un dels més potents del sector al món.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia