Societat

societat

La UB i la UPC inauguren un laboratori que permet la impressió d'aliments en 3D

La Universitat de Barcelona (UB), la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i la Fundació CIM van inaugurar ahir el Laboratori de Demostracions Tecnològiques i Recerca Culinària, que treballa en la impressió en 3D dels aliments. El nou equipament està situat al Campus de l'Alimentació de Torribera, a Santa Coloma de Gramenet, i ha començat a treballar en el camp del disseny d'estructures en 3D amb xocolata. El projecte està en una fase preliminar però ja ha despertat interès comercial per aquesta via d'investigació, per exemple en el món de la xocolata, on es podrien fer figures de qualsevol tipus sense necessitat de motlles i, fins i tot, personalitzant-les.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Totes les cries del musclo del Delta acabaran provenint de Roses

roses

Sant Pau descobreix una nova causa genètica d’immunodeficiència

Barcelona

El Museu d’Art adquireix un fragment del retaule de Sant Feliu de principis del segle XVI

girona
infraestructures

Puente sosté que Catalunya és el territori on l’Estat inverteix més, tot i el 46% d’execució

barcelona
GIRONA

Càritas troba feina a un 20% dels atesos en el seu programa d’inserció laboral

GIRONA
societat

Menys supermercats i més usos culturals al nou Pla de Ciutat Vella

barcelona
Societat

Els pisos de l’illa del carrer Canigó s’hauran de reforçar

Badalona
religió

Montserrat vol que el seu ‘Mil·lenari’ sigui obert a tota la societat

Montserrat
societat

Nou projecte d'habitatge amb serveis per gent gran i accés per als joves

Manresa