Societat

Més accions a Figueres contra les ocupacions il·legals

La Guàrdia Urbana de Figueres, la companyia elèctrica Endesa i l'empresa municipal Fisersa van efectuar ahir un altre control de comptadors de llum i aigua en un bloc situat en el número 20 del carrer Torres i Bages. Segons va informar l'Ajuntament, aquest control es va dur a terme gràcies a la col·laboració dels veïns a través de les xarxes socials del consistori. Arran de la publicació de la notícia del dispositiu fet contra les ocupacions il·legals en un edifici del carrer Albera, els veïns d'aquest bloc del carrer Torres i Bages van contactar amb l'Ajuntament mitjançant les xarxes socials per informar que estaven vivint una situació similar. Després que la Guàrdia Urbana dugués a terme les primeres comprovacions la setmana passada, ahir es va iniciar el primer control dels comptadors de l'edifici, amb el resultat de 25 comptadors d'aigua i dos de llum regularitzats. La col·laboració dels veïns ha servit també per evitar una ocupació exprés com la que es va detectar dijous al vespre en un domicili del número 50 del carrer Ter i que la Guàrdia Urbana va aturar.

Paral·lelament, ahir divendres, la Guàrdia Urbana de Figueres també va dur a terme un dispositiu contra el frau elèctric en el número nou del carrer Caserna, amb el resultat de set comptadors desconnectats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia