Societat

PASSANANT I BELLTALL

La Festa de l'All de Belltall clou la collita

L'Agrupació de Productors d'All de Belltall i l'Associació de Veïns i Amics de Belltall (Conca de Barberà) celebren avui la VII Festa de l'All. Al llarg del matí es podran visitar les parades de productes de la zona com ara la cervesa de Belianes, els formatges de l'Albió, les melmelades de Montblanc i els vins del celler Roset. Això, a banda de l'exposició de fotografies d'eines del camp cedides per Ramon Torné, de Sarral, i altres activitats programades.

Així, es farà un esmorzar popular gratuït amb pa torrat amb all de Belltall acompanyat de productes de proximitat. Seguirà una conferència de Jaume Botey per presentar la cooperativa L'Olivera de Vallbona de les Monges i el seu llibre L'Olivera: terra i gent, amb motiu del 40è aniversari de la cooperativa. Els assistents seran obsequiats amb un pa d'all.

La Festa de l'All de Belltall vol ser un referent per als consumidors i productors d'all de la població per tal de poder comercialitzar aquest producte de proximitat. Alhora vol ser un punt de trobada d'altres productes propis del territori.

Aquest any, tot i les condicions climatològiques adverses, s'ha obtingut una bona producció d'all mantenint les propietats gustatives, culinàries i farmacològiques característiques. L'Agrupació de Productors d'All de Belltall, per mitjà de la seva etiqueta identificadora, certifica els Alls de Belltall.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Salt vol potenciar l’àmbit artístic en l’ensenyament

Es pretén donar més pes a diversos estudis en què la vila és un referent, com ara tota la formació relacionada amb les arts escèniques

Es reforçarà la cobertura socioeducativa durant la infància

salt
 
LLUÍS FRAGO
IP DEL GRUP DE RECERCA RECIHUM DE L’ESCOLA UNIVERSITÀRIA DE COMERÇ

“Una botiga és un negoci, cal ofici”

Barcelona
 

El comerç és matèria d’estudi

Barcelona
 
PERE RIDAO
DIRECTOR DE L’INSTITUT DE RECERCA EN VISIÓ PER COMPUTADOR I ROBÒTICA (VICOROB)

“El robot majordom trigarà molts anys a arribar a les cases

girona
 
Societat

L’arròs com a signe d’identitat d’un poble

PALS
 
Itàlia

El vaixell de Lifeline només té provisions fins demà

 

La Taverna del Mar estrena zona ‘chill-out’ arran d’ones

sant feliu de guíxols
 

Productes i serveis ètics i sostenibles, a Olot

OLOT
 

Els banyolins, interessats en la seva ciutat

BANYOLES