Societat

El CN Costa Brava reserva amarradors

El Club Nàutic Costa Brava de Palamós ha obert una campanya de reserva d'amarradors per al període 2018-2043, un procés que té a la vista el concurs per a la concessió administrativa de l'explotació i gestió del port. El termini per a la reserva acaba el 30 d'octubre. El club disposa, actualment, de 255 amarratges per a embarcacions de 5 a 25 metres d'eslora.

En aquest context, hi ha un projecte de millora de la dàrsena del port de Palamós que afecta el Club Nàutic Costa Brava, amb una optimització de la làmina d'aigua que servirà també per evitar l'agitació i corrents que actualment afecten part dels amarraments d'aquest club.

Pròximament, s'ha d'accelerar la integració dins del pla especial del port, que inclou la integració urbanística del club dins de la vila i que busca un equilibri permanent amb la pesca, la nàutica popular, l'esportiva i la d'oci.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.