Societat

Pedalada reivindicativa a l'àrea metropolitana

El gironí Eduard Sadurní, membre de l'ANC de Girona i impulsor de Pedalem per la Independència, s'ha empescat una nova iniciativa, que es portarà a terme a l'àrea metropolitana de Barcelona. S'anomena Pedalem per l'Àrea Metropolitana i té com objectiu convèncer indecisos i guanyar suports en defensa de la independència de Catalunya. Durant deu dies, els interessats enllaçaran els deu municipis més poblats d'aquesta zona passant per 36 viles. El projecte, que uneix esport i motivació, inclourà taules rodones, sopars populars i xerrades. De moment, ja té el suport de l'ANC i la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes.

La iniciativa començarà el 28 d'agost i finalitzarà el 6 de setembre a Santa Coloma de Gramenet. Cada dia els ciclistes recorreran uns 40 quilòmetres al matí i a la tarda es portarà a terme un curs de motivació. Posteriorment, els integrants sortiran al carrer per parlar i repartir informació entre els veïns de cada vila que visitin.

L'any 2013, el jardiner gironí Eduard Sadurní ja va recórrer durant 41 dies tot Catalunya en bicicleta per reivindicar la independència. Un any més tard, amb onze ciclistes més, va arribar fins a Brussel·les per lliurar un manifest reivindicatiu al Parlament Europeu en defensa de la consulta del 9-N.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia