Societat

Més de 8.000 gais i lesbianes a Illa Fantasia, de Vilassar de Dalt

És la jornada més emblemàtica del Circuit Festival, la coneguda trobada de lleure i vacances per a públic homosexual, que celebra la vuitena edició

El parc aquàtic Illa Fantasia, de Vilassar de Dalt, va viure ahir una jornada d'allò més festiva. I és que més de 8.000 gais i lesbianes s'hi van donar cita per celebrar el Water Park Day. Aquesta és la jornada més emblemàtica del Circuit Festival, la coneguda trobada de lleure i vacances per a públic homosexual, que enguany està celebrant la seva vuitena edició a Barcelona del 5 al 16 d'agost. “Aquesta jornada a Illa Fantasia és un dels nostres esdeveniments més estimats”, va comentar un dels organitzadors, Teseo Cuadreny, que va recordar que ja és la vuitena vegada que el Circuit Festival fa parada al parc aquàtic del Maresme. En aquest sentit, l'organitzador va manifestar la voluntat de descentralitzar cada cop més les activitats del festival. “Segur que l'any que ve tornarem a gaudir d'Illa Fantasia”, va afirmar Cuadreny, que va destacar que “aquest és el festival més gran del món per a gais i lesbianes”. El Circuit Festival aplega participants de prop de 50 nacionalitats d'arreu del món, però, segons l'organització, els francesos, els italians i els del Regne Unit són els que hi aporten més assistents. “Cada vegada, però, ens arriba més gent de països com Brasil, Austràlia, Rússia i fins i tot Israel”, va comentar Teseo Cuadreny, que va aprofitar per explicar que activitats comla d'Illa Fantasia “serveixen per trencar tòpics i fer veure a la gent que l'ambient gai no només és nocturn i de discoteca”. Finalment, l'organitzador també va voler citar Barcelona i Catalunya “com un exemple l mundial de tolerància i respecte cap al moviment homosexual”, i va recordar que “un 80% del públic del festival és estranger i no dubten a recomanar Barcelona com a destinació”. L'esdeveniment ofereix dos circuits, un per a gais, del 5 al 16 d'agost, i un altre per a lesbianes, el Girlie Circuit, de l'11 al 16 d'agost, que van en paral·lel i que només coincideixen al Water Park Day. Per als que no en tinguin prou amb dotze dies de festa a Barcelona i per a tots aquells que busquin encara un punt més de transgressió, del 19 al 23 d'agost l'organització del circuit es traslladarà a Eivissa, on s'espera l'assistència de més de 25.000 persones.

LA XIFRA

50
nacionalitats
d'arreu del món estan representades en el Circuit Festival de Barcelona.

LA FRASE

Aquesta jornada a Illa Fantasia és un dels nostres esdeveniments més estimats
Teseo Cuadreny
organitzador del circuit festival


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Detingut ‘in fraganti’ un home acusat de vuit robatoris amb força en vehicles

blanes
Núria Escarpanter
Alcaldessa de Llançà (Junts)

“El pacte de govern és sòlid i es basa en la confiança”

Llançà

El Clúster de la Bioenergia de Catalunya celebra la II Nit de la Bioenergia: l’energia més circular i social

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona