Societat

Premiades les millors fotos de la festa de Blanes

Narcís Vila, Jordi Masbernat i Joan Membrives s'enduen els primers premis

Narcís Vila, Jordi Masbernat i Joan Membrives van guanyar, respectivament, el primer premi de les tres categories del concurs de fotografia de la festa major de Blanes.

Les categories eren: activitats de la festa major, focs d'artifici i correfoc. El XXI Concurs Fotogràfic Festa Major de Blanes ha estat organitzat un any més pel departament de Cultura i Festes de l'Ajuntament, amb la col·laboració l'Afic, l'Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes.

En la categoria d'activitats de la festa major el primer premi va ser per a Narcís Vila Vilella, de Tordera, amb la fotografia titulada Ball, dones, gegant. En la modalitat de focs artificials Jordi Masbernat, de Blanes, va guanyar el primer premi amb una de les tres obres que va presentar en aquesta secció, la titulada Focs de colors. Finalment, en la nova categoria d'enguany del concurs, la del correfoc, el primer premi el va aconseguir Joan Membrives amb l'obra Bufadors a l'església.

La categoria en què hi ha hagut una participació més elevada ha estat la de focs d'artifici, amb un total de 69 obres presentades. Per la seva banda, en la nova secció d'instantànies del correfoc s'hi van presentar 23 treballs i, finalment, en activitats de festa major, catorze.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia