Osona/Ripollès

El manlleuenc Jesús Soler, també a la llista de la CUP pel 27S

Qui havia estat president del GDT ja formava part de la candidatura que va presentar la CUP a Manlleu a les últimes eleccions municipals. Ara serà el número 59 de la llista que encapçala Antonio Baños.

Nota de premsa de la CUP de Manlleu

La llista electoral de la CUP – Crida Constituent comptarà amb un manlleuenc entre els seus candidats per a les properes eleccions del 27 de setembre. Es tracta de Jesús Soler, de 61 anys, i president del Grup de Defensa del Ter entre els anys 2005 i 2011.

Jesús Soler compta amb una àmplia trajectòria en l’àmbit de l’activisme per la defensa del territori i l’ecologisme, i també va donar el seu suport al nucli local de la CUP Manlleu en les darreres eleccions municipals del passat mes de maig, tancant la llista electoral de la formació de l’esquerra independentista. En aquest cas, Jesús Soler serà el candidat número 59 de la llista electoral de la CUP – Crida Constituent.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia